Terug naar de resultaten
Nieuw
Koedijkerweg 53 - 55 in Stoutenburg Noord 3836 PA

Koedijkerweg 53 - 55

3836 PA Stoutenburg Noord
Vraagprijs € 1.248.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
0342-455400

Omschrijving

Schitterend gelegen en uniek qua gebruiksmogelijkheden, bieden wij u aan een combinatie van landelijk wonen met bedrijvigheid (bedrijfshallen en kleine kantoorruimte).  Het geheel ligt in de nabijheid van de stad Amersfoort, doch bevindt het zich ook dichtbij het landgoed/kasteel Stoutenburg. De voormalige boerderij is vrijwel geheel verbouwd als woning en de aanbouw mag...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m²
Lees meer

Omschrijving

Schitterend gelegen en uniek qua gebruiksmogelijkheden, bieden wij u aan een combinatie van landelijk wonen met bedrijvigheid (bedrijfshallen en kleine kantoorruimte).  Het geheel ligt in de nabijheid van de stad Amersfoort, doch bevindt het zich ook dichtbij het landgoed/kasteel Stoutenburg. De voormalige boerderij is vrijwel geheel verbouwd als woning en de aanbouw mag eventueel afzonderlijk worden bewoond (dubbele woonbestemming, 2x helft van een dubbel).

De hallen/schuren (bvo ca. 500 m²) hebben de bestemming bedrijven en mogen nog verder worden uitgebreid ca. 275 m² waarvoor een bouwvergunning is afgegeven. Dit object biedt door haar ligging en bestemming heel veel kansen en is zeer de moeite waard.

Omschrijving woonhuis (1):
Oorspronkelijke bouwjaar omstreeks 1920 (rond 2002 gerenoveerd), opgetrokken van steen en gedekt met pannen. Betonnen begane grond vloer en houten verdiepingsvloeren. De parterre is voorzien van vloerverwarming en overwegend isolerende beglazing. Verwarming door middel van een c.v.-installatie.
Indeling woonhuis:
Kelder: kelder met kelderzolder.
Begane grond: entree, toilet, geheel betegelde badkamer (met douche, ligbad, dubbele wastafel), woonkamer voorzien van een houtkachel, aanbouw, woonkeuken met inbouwapparatuur (elektrische oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser).
1e verdieping: overloop, kast met c.v.-opstelling, ouderslaapkamer voorzien van vaste kast, berging, drietal slaapkamers.
 
Overige opstallen:
2. Bijgebouw woonhuis, opgetrokken van steen en gedekt met pannen. In de veranda bevindt zich een pantry en een kachel. De veranda is aan een schuur gebouwd, waarbinnen de kantine met pantry is gesitueerd. Deze opstal beschikt ook over een vliering. Geschatte bruto vloeroppervlakte veranda: circa 31 m². Geschatte bruto vloeroppervlakte overige gedeelte bijgebouw: 44 m².

3. Schuur woonhuis, opgetrokken van steen en gedekt met zowel pannen als met asbestcement golfplaten. De berging is voorzien van Dupanel isolatie. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa  24 m².

4. Kantoor, opgetrokken van steen en gedekt met pannen. In de kantoorruimte bevindt zich een toilet, pantry en Vaillant c.v.-installatie en airco. Het bakhuis is voorzien van vloerverwarming. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 50 m².

5. Carports en werkplaats, opgetrokken van steen en gedekt met cementvezelplaten. Voorzien van Dupanel isolatie, heather, meterkast, toilet en een betonvloer. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 151 m². Carport (2 stuks), opgetrokken van hout en gedekt met cementvezelplaten. De carport aan de linkerzijde van de schuur biedt ruimte aan een tweetal auto's. De carport aan de rechterzijde van de schuur biedt ruimte aan één auto of een camper/caravan. Geschatte bruto vloeroppervlakte carport linkerzijde: circa 50 m². Geschatte bruto vloeroppervlakte carport rechterzijde: circa 22 m².

6. Werkplaats en opslag, bouwjaar 2012, opgetrokken van hout en gedekt met cementvezelplaten. Zowel de wanden als het dak van deze opstal zijn geïsoleerd. De schuur is voorzien van een overheaddeur, kraanbaan (500 kg), heather en krachtstroom. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 504 m².

7. Productie en opslag, opgetrokken van steen en gedekt met asbestcement golfplaten. De opstal is voorzien van een betonvloer, heather, krachtstroom en gasaansluiting. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 139 m².

8. Praktijk, opgetrokken van steen en gedekt met pannen. De praktijk is voorzien van een airconditioning, c.v.-ketel, toilet en douche. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 37 m².

9. Hobbykas, afmeting ca. 5 x 3,5 meter.

10. Directie Keet (Portin Cabin), met daarbij in het weiland een garage en inloopstal. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 29 m².

11. Overige bijgebouwen. Geschatte bruto vloeroppervlakte: circa 24 m².

Nutsvoorzieningen
Aangesloten op de distributienetten van aardgas, water en elektra. Tevens aangesloten op de riolering.

Kadastrale informatie
Gemeente Amersfoort, sectie R, nummer 542, groot 10.990 m².

Bestemming
Het object heeft een bedrijfs- en een woonbestemming.

Bijzonderheden bestemming:
• er zit een dubbelbestemming op hetgeen inhoud dat er twee aan elkaar verbonden woningen van ieder max. 600 m³ zijn toegestaan.
• op 2 april 2012 is een bouwvergunning verleend om de thans aanwezige 3 bestaande hallen (bvo ca. 335 m², bijgebouw nr. 6, 10 en 7) te vervangen voor één grote bedrijfshal van ca. 504 m² bvo.

Overige informatie is via ons kantoor op te vragen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.248.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Bouwjaar toelichting Gerenoveerd in 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Perceeloppervlakte 10990 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 500 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
500 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming

Video's

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.