Een bedrijfspand aankopen met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Van uw bedrijfslocatie hangt veel af. Logisch dat u de keuze voor een bedrijfspand zorgvuldig neemt. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars ondersteunt u daar graag bij. Onze bedrijfsmakelaars helpen u om het pand te vinden dat optimaal past bij uw bedrijfsvoering en financieringsmogelijkheden. Ook verzorgen we de onderhandelingen, inspecties en juridische afhandeling rond de aankoop van uw bedrijfspand.
 

Hulp bij het zoeken van de juiste bedrijfsruimte

Een aankooptraject begint met een gesprek waarin we gezamenlijk uw wensen inventariseren. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar bedrijfspanden die voldoen aan uw wensen. Samen bezichtigen we kansrijke bedrijfsruimtes waarbij we u uitgebreid adviseren over onder meer voor- en nadelen, indelingsmogelijkheden, bestemmingen en transformatiemogelijkheden.
 

Professioneel onderzoek naar bedrijfspanden

Heeft u een keuze voor een pand gemaakt? Dan nemen onze bedrijfsmakelaars het uitgebreid onder de loep. Ze controleren daarbij alle relevante publieke en privaatrechtelijke documenten van het pand. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Scherp onderhandelen over de aankoopprijs

De bedrijfsmakelaars van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars doen regelmatig transacties in Midden-Nederland. Ze weten daardoor als geen ander wat marktconforme aankoopprijzen zijn. En doordat ze zakelijk in het proces staan, kunnen ze op het scherpst van de snede voor u onderhandelen. Uiteraard bespreken we voorafgaand een onderhandelingsstrategie en houden we u voortdurend op de hoogte van het verloop van de onderhandeling.
 

Maak een afspraak met uw bedrijfsmakelaar

Wilt u meer weten over het aankopen van een bedrijfspand? Of wilt u advies bij het zoeken van een bedrijfspand? Maak dan een afspraak met een bedrijfsmakelaar. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk.