Beleggingen

Investeren in vastgoed kan u een mooi rendement opleveren. Maar de aankoop of verkoop van een beleggingspand vraagt wel om een goede aanpak en specialistische kennis. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beschikt over jarenlange ervaring en de juiste kennis om u als belegger te adviseren in het gehele verkoop- of aankooptraject.
 

Onafhankelijk advies over beleggingen

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars bezit zelf geen vastgoed. We kunnen u hierdoor volledig onafhankelijk adviseren over beleggingen. In een aankoop- of verkooptraject werken we vaak samen in een team. Zo’n team bestaat bijvoorbeeld uit een accountant, fiscalist, notaris en een financierder. Door de korte lijnen en het delen van kennis besparen we beleggers regelmatig veel tijd en geld. 
 

Op zoek naar beleggingsobjecten?

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beheert een tiental beleggingspanden in Midden-Nederland. Regelmatig krijgen we vastgoed aangeboden dat interessant is voor beleggers. Wilt u beleggen in vastgoed? Dan gaan we graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen we u daarbij inzicht geven in alle relevante parameters. 
 

Uw beleggingsportefeuille afstoten?

Overweegt u om uw beleggingsportefeuille geheel of gedeeltelijk te verkopen? Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van beleggers die op zoek zijn naar mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de informatie die u ons ter beschikking stelt.