Uw projecten op een presenteerblaadje

Funda in business toont het grootste aanbod zakelijk vastgoed in Nederland, waaronder kantoren, winkels en bedrijfshallen. De website biedt uitgebreide zoek- en presentatiemogelijkheden en trekt ruim 500.000 bezoeken per maand. Dit maakt funda in business tot de nummer 1 website voor het presenteren van uw zakelijk vastgoed. Het Presentatie Pakket van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars B.V. voor Funda in business is een bewezen sterke combinatie van Plattegrond, 360° foto’s en Video. Samen zorgen deze producten namelijk voor een verdubbeling van de online kijkduur. Door uw objecten te presenteren met het Presentatie Pakket, interacteert een geïnteresseerde gemiddeld 2x langer met uw object op funda in business.
 

Een bewezen sterke combinatie van:

 
  Professionele presentatiebrochure

Van uw object maken wij een glossy brochure, hierdoor wordt u bedrijfsobject op een optimale wijze gepresenteerd. De brochure wordt, indien gewenst, voorzien van foto's welke door een professionele fotograaf worden gemaakt. 

 
     
  Inzicht in het object door een plattegrond

Een plattegrond helpt de online kijker om de potentie van een object in te schatten en zich het pand eigen te maken. Een plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters de ruimtes zijn. Ook kan de online kijker de ruimte fictief inrichten met meubels. Een plattegrond biedt ruimtelijk inzicht en mogelijkheid tot interactie met het pand. De plattegrond is zowel ‘plat’ (in 2D) als ruimtelijk (in 3D) te bekijken.

Voordelen:
- Alle benodigde maten en verhoudingen op een rij
- Inzicht in de potentie van het object
     
 
  Interactieve tour door 360 graden foto's

360° foto’s geven het gevoel midden in een object te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken. Kijkers bepalen zelf bij welke details zij langer stilstaan in bijvoorbeeld de entree, parking of hoofdruimte. Heeft u meerdere 360° foto’s en maakt u zogenoemde HotSpots en InfoSpots aan, dan geeft u kijkers de gelegenheid zelf een interactieve tour door het object te maken.

Voordelen:
- Het gevoel daadwerkelijk in het object te staan en rond te kijken
- Zelf door de ruimtes bewegen en een interactieve tour maken
     
 
  De juiste sfeer overbrengen door een video

Een video bij uw presentatie op funda in business brengt de sfeer van een object en de directe omgeving over. Met een Video kunt u inzoomen op de beste en belangrijkste aspecten van het pand, zoals het uitzicht of de lichtinval. De geïnteresseerde ervaart zo de sfeer van het object optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

Voordelen:
- Een volledige sfeerimpressie van het object en de directe omgeving
- Inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van uw object