Begeleiding bij het huren van een bedrijfspand


Begeleiding bij het huren van een bedrijfspand


Gaat u een bedrijfspand huren? Dan is het verstandig om een onafhankelijke en objectieve bedrijfsmakelaar in te schakelen. Een professional die uitsluitend uw belangen behartigt. Die u adviseert over de voor- en nadelen van een locatie, scherp voor u onderhandelt over de huurprijs en de juridische afhandeling van bijvoorbeeld huurcontracten verzorgt. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars doet dat graag voor u.
 

Opstellen van een zoekprofiel voor huurruimte 

Onze bedrijfsmakelaars gaan graag met u om tafel. We inventariseren daarbij aan welke eisen uw nieuwe bedrijfslocatie moet voldoen. Vervolgens gaan we voor u op zoek naar geschikte bedrijfspanden om te huren. Tijdens bezichtigingen van panden waarin u geïnteresseerd bent, adviseren we u uitgebreid. Bijvoorbeeld over indelingsmogelijkheden, maar ook over planologische ontwikkelingen in de omgeving en bereikbaarheid.
 

Onderzoek zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Weet u welk pand u wilt gaan huren? Dan onderwerpen we het pand aan een grondig onderzoek. Daarbij kijken we onder meer naar de bouwkundige staat, maar controleren we ook alle relevante publieke en privaatrechtelijke documenten van het pand. Zo weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan.
 

Een scherpe huurprijs dankzij zakelijke onderhandelingen 

Vervolgens onderhandelen we namens u over de huurprijs, huurtermijn en andere huurcondities van het pand. Dat doen we op basis van onze ervaring en uitgebreide marktkennis. Uiteraard stemmen we de onderhandelingsstrategie vooraf met u af en houden we u steeds op de hoogte van de onderhandelingen.
 

Maak een afspraak met uw bedrijfsmakelaar

Wilt u meer weten over het huren van een bedrijfspand? Of wilt u advies bij het zoeken van een bedrijfspand? Maak dan een afspraak met een bedrijfsmakelaar. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk. Omdat we uitsluitend uw belangen behartigen in het beschreven traject, kunnen we niet voor u bemiddelen bij het huren van bedrijfsruimte die we zelf aanbieden.