Uw bedrijfspand verkopen met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Of professionele begeleiding en advies bij herplaatsing of herhuisvesting? Dan zit u goed bij Midden Nederland Bedrijfsmakelaars. Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen we namelijk regelmatig transacties in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk.
 

De juiste strategie voor de verkoop van uw bedrijfspand

Het verkopen van uw bedrijfspand begint met het bepalen van een strategie. Wat is uw doelstelling? Welke mogelijkheden biedt uw pand voor welke doelgroep? Wat is een marktconforme verkoopprijs in deze tijd? In nauw overleg werken we toe naar een optimaal resultaat, waarbij we uiteraard uitsluitend uw belangen behartigen.
 

Professionele presentatie van uw winkel, kantoor of hal

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars presenteert uw kantoor, winkel of bedrijfshal op Funda in Business en onze eigen website. Plattegronden, 360° foto’s en video’s geven potentiële kopers een optimale indruk van uw bedrijfspand. Uiteraard zorgen we ook voor professionele presentatiebrochures en advertenties. Desgewenst kunnen we ook transformatiemogelijkheden uitwerken en visualiseren in artist impressions.
 

Maak een afspraak met uw bedrijfsmakelaar

Wilt u meer weten over het verkopen van een bedrijfspand? Maak dan een afspraak met een bedrijfsmakelaar. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk.