Specialismen van Midden Nederland Makelaars


Specialismen van Midden Nederland Makelaars


De tijd dat een makelaar overal verstand van kon hebben is voorbij. Daarom kent Midden Nederland Makelaars vier specialisaties: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, agrarisch- en landelijk vastgoed en hypotheken. Waar u ook voor komt: u treft altijd een specialist die de markt in uw woonplaats kent en zijn of haar vakkennis permanent up to date houdt.
 
Woningmakelaardij Woningmakelaardij
Een woning kopen, verkopen, huren of verhuren. Dat vraagt tegenwoordig om meer dan een bord in de tuin. Dankzij onze uitgebreide lokale marktkennis, grote woningaanbod en actieve verkoopbeleid weten we woningen snel te verkopen.
Bedrijfsmakelaardij Bedrijfsmakelaardij
Ervaren makelaars die alles weten over het kopen en verkopen van winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfspanden en bouwkavels. Maar ook taxaties verzorgen van bedrijfsonroerend goed volgens strenge richtlijnen. En actieve ondersteuning bieden aan vastgoedbeleggers.
Agrarisch- en Landelijk Vastgoed Agrarisch- en Landelijk Vastgoed
Wet- en regelgeving op het gebied van landelijk vastgoed verandert voortdurend. Onze agrarisch onroerend goed specialisten weten daarom niet alleen alles van grond en opstallen. Maar ook van vergunningen, rechten en quota. En natuurlijk spreken ze uw taal!
Hypotheken Hypotheken
Een woning kopen en een hypotheek afsluiten. Dat heeft veel met elkaar te maken. En soms moet u zo snel schakelen, dat het handig is om alles onder één dak te regelen. Onze specialisten leggen in heldere taal en voorbeelden uit welke hypotheekvorm het beste bij u past.